Sunday, June 17, 2012

Bieber, you've just got Punk'd!

Kennen jullie de serie Punk'd nog die een aantal jaar geleden bijna dagelijks werd uitgezonden op MTV? Punk'd is nu terug met een negende vernieuwend seizoen. Helaas hebben ze één ding achtergelaten in seizoen 8... Ashton Kutcher! 



Acht seizoenen lang heeft Ashton Kutcher tientallen bekende en minder bekende sterren de schrik van hun leven bezorgd. Door de meest onmogelijke, vreselijke situaties te filmen met een verborgen camera heeft hij al een heleboel uren geweldig tv-materiaal op zijn naam staan. 

Nadat Ashton jaren lang hét gezicht is geweest van de populaire tv-serie, gaat Punk'd dit jaar verder, zonder Ashton. De eerste paar afleveringen van het nieuwe seizoen worden gepresenteerd door niemand minder dan... Justin Bieber. Ik ben benieuwd of hij seizoen 9 net zo goed kan maken als de seizoenen ervoor! Maar, we zullen het zien ;-) Wat we wel met zekerheid over Justin's kippenborstje kunnen zeggen, is dat hij nog een hele weg te gaan heeft voordat hij ook maar een béétje in de buurt komt van mr. Kutcher!



Punk'd wordt elke zondagavond om 21:35 uitgezonden op MTV! ;-) 
Wat vind jij van deze tv-show?

2 comments:

  1. Zelf herinner ik het me niet meer echt.. Maar ik zal er aan denken! :D

    ReplyDelete
  2. Ja dit was altijd erg leuk!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...